075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

COLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot

Cod: 1406

Cum este oare cafeaua care provine din munții situați în vestul Columbiei? Gustați micro lotul Narino. Veți afla că are o spumă elegantă, este bogat în ciocolată, dulce ca trestia și cu note de fructe proaspete la sfârșit. Gustul și aroma unică sunt rezultatul condițiilor inospitaliere combinate cu solul vulcanic și prelucrarea delicată a cireșelor de cafea. Cafeaua este cultivată în zonă de fermierii mici. Convingeți-vă și dvs.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
192,0 Lei /1000 g 19,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Columbia
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
NARINO
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1750 - 1900m
Gust
Gust:
Ciocolată, Cukrová třtina
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Columbia Excelso Narino este cu adevărat extraordinară. Corpul ei poate fi descris ca mediu și echilibrat, gustul este de ciocolată și trestie de zahăr, puteți observa și caramel și note ușoare de mandarine.

ORIGINEA CAFELEI

Imaginați-vă munții înalți care se ridică aproape de la nivelul Oceanului Pacific. Imaginați-vă un climat cald și umed care se schimbă odată cu altitudinea în răcoare și precipitații dese. Imaginați-vă viața sălbatică. Acum știți cum este partea de vest a Columbiei, regiunea Narino. În astfel de condiții, cresc arborii de cafea, care sunt îngrijiți de micii fermieri. Nu au o muncă ușoară, deoarece trebuie să urce pe dealuri ca să ajungă la ei. Cireșele roșii de cafea se culeg manual și treptat, pe măsură ce se coc. Primii arbori de cafea au fost plantați în Columbia la începutul secolului al XIX-lea. Preotul Francisco Romero a fost cel căruia i se datorează răspândirea arbuștilor în zonele de nord-est ale țării. Se spune chiar că de îndată ce descoperea vreun păcătos în orașul Salazar de la Palmas, îl obliga să cultive cafea ca parte a iertării păcatelor. Însă, la mijlocul secolului al XIX-lea, proprietarii columbieni au decis să profite de noi oportunități și aproape că au renunțat la cultivarea cafelei, având în vedere cererea crescândă de tutun și chinină. Numărul micilor producători de cafea a început să crească abia după 1875. Iar între anii 1905-1935 această creștere a fost susținută de Federacion Nacional de Cafeteros de Columbia, o organizație de fermieri locali și mici fermieri. Organizația i-a ajutat pe fermieri să depășească dificultățile de logistică și cele de comercializare, diferențierea produsului și a susținut (încă susține) calitatea recoltei. În prezent, cafeaua este cultivată în toate lanțurile montane din Columbia și oferă mijloace de trai pentru mai mult de jumătate de milion de familii de localnici. În 1958, National Federation of Coffee Growers of Colombia prin reprezentantul Juan Valdez a trimis în „luptă” cafeaua columbiană. Fermierul columbian a subliniat calitatea cafelei 100% columbiene în diverse reclame. El a cerut să se facă distincție a cafelei de plantație pure de amestecurile vândute în alte țări. Numele Juan Valdez a fost preluat de mulți comercianți de cafea, așa că în prezent poate fi întâlnit nu numai în Columbia, dar și în Chile, Costa Rica, Ecuador, Panama, Kuweit, SUA și Spania.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

Cine este Aladino Delgado? Un fermier experimentat care cultivă, recoltează și prelucrează o cafea unică în regiunea de nord-vest din Peru. Ferma sa de 11 hectare s-a alăturat celei mai puternice asociații din Peru. Acest lucru îi ajută pe fermieri să vândă cafea și să asigure un preț corect. Peru Aladino Delgado este o cafea care împlinește visele. În Peru și aici. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
180,4 Lei /1000 g 18,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024

BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

Cafeaua din regiunea Cerrado Mineiro este renumită pentru aroma intensă și gustul fructat de miere. Mai mult, regiunea a fost prima din Brazilia care a obținut o denumire de origine protejată, astfel încât nu există nicio îndoială cu privire la calitățile cafelei. Mai ales pentru că este îngrijită de Pedro Humberto Veloso, care se ocupă de cultivarea cafelei din 1977. Acest microlot este pur și simplu o delicatesă a cafelei. Poftiți! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,8 Lei /1000 g 16,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot

Țara Anzilor înalți, originea culturilor antice și a multor grupuri etnice. Acesta este Peru, un producător de cafea cu o aciditate evidentă, cu tonuri dulci de caramel, ciocolată și nuci. Gustați recolta lui Fernando Cordova Cordova. Proprietarul plantației care cultivă cafeaua în munții din nord a acordat cafelei o mare atenție. Micro lotul unic reflectă exact climatul local, natura și dragostea față de cafea. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
192,4 Lei /1000 g 19,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »