075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot

Cod: 1408

Țara Anzilor înalți, originea culturilor antice și a multor grupuri etnice. Acesta este Peru, un producător de cafea cu o aciditate evidentă, cu tonuri dulci de caramel, ciocolată și nuci. Gustați recolta lui Fernando Cordova Cordova. Proprietarul plantației care cultivă cafeaua în munții din nord a acordat cafelei o mare atenție. Micro lotul unic reflectă exact climatul local, natura și dragostea față de cafea.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
192,4 Lei /1000 g 19,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Cajamarca
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1050 - 1800m
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Peru Finca El Higueron SHB EP poate fi descrisă ca fiind dulce, cremoasă, cu tonuri clare de caramel, ciocolată cu lapte și fructe de pădure. Având în vedere că este 100% Arabica, vă puteți aștepta la o spumă delicată mai mică.

ORIGINEA CAFELEI

Cafeaua cultivată la altitudine mare (marcată SHG - Strictly High Grow) este aproape întotdeauna o garanție a celei mai înalte calități. În cazul cafelei Peru Finca El Higueron SHB EP, acest avantaj este combinat cu altele. Este un microlot, adică o cafea cu origine. De obicei nu sunt multe recolte cu origine clară și, prin urmare, sunt printre cele mai solicitate și disponibile doar în cantități limitate. Acestea sunt furnizate clienților de către fermierii mici. Boabele de cafea sunt întotdeauna „împachetate” cu informații despre locația și condițiile plantației, metoda de recoltare, soiul. Datorită acestui lucru fiecare iubitor de cafea își poate face o imagine clară despre regiunea în care a crescut cafeaua, poate savura diferențele regiunilor individuale direct în ceașca sa.

Mai exact, am adus această cafea din regiunea peruană Cajamarca, care este una dintre zonele tradiționale de cultivare. Este situată în partea de nord a Anzilor și se caracterizează prin sol foarte fertil, climă semi-aridă și semi-rece, cu precipitații de primăvară și vară și temperaturi foarte plăcute (în lunile cele mai reci, adică în iunie și iulie, sunt în jur de 21 °C). Provincia San Ignacio este dedicată complet cultivării arborilor de cafea. Marea majoritate a fermierilor utilizează principiile agriculturii ecologice și respectă principiile de sustenabilitate și Fair Trade. Acest lucru nu este diferit nici în cazul întreprinderii deținute de Fernando Cordova Cordova.

Plantația sa se concentrează pe cultivarea arborilor de cafea din varietatea Bourbon. Această varietate este cunoscută pentru randamentul ridicat și gustul dulce, complex, cu aciditate scâteietoare. Este adevărat că, în ciuda proprietăților excelente ale gustului, la scară globală este puțin mai în spate. Este împinsă de mutațiile sale precum Caturra, Pacas sau Tekisic. Arbuștii din ferma lui Fernando sunt recoltați de muncitori între lunile august și noiembrie. Pentru a selecta întotdeauna doar boabele coapte, ei pornesc în fiecare zi printre arborii de cafea. Recolta este apoi prelucrată prin așa-numita spălare. Boabele roșii sunt turnate într-o mașină de zdrobit, care îndepărtează coaja tare. Apoi sunt transferate în butoaie cu apă. Fermentează în ele câteva zile. În timpul acestui proces natural, pulpa dulce din jurul boabelor de cafea se dizolvă aproape complet. Curățarea lor este apoi efectuată prin spălare. Aceasta este urmată de uscarea cafelei verzi la soare sau în uscătoare. Metoda de prelucrare prin spălare a recoltei produce o cafea ușoară, fructată și doar moderat acidă.

Fernando Cordova Cordova și alți proprietari de plantații mai mici sunt asociați în Cooperativa Agraria Cafetalera. Organizația, fondată în 1966, a devenit cea mai importantă cooperativă din regiune. Scopul său este de a ajuta fermierii să își dezvolte traiul într-un mod armonios, corect, ecologic și, nu în ultimul rând, profitabil. Astfel, contribuie la îmbunătățirea situației socio-economice a familiilor celor peste 200 de membri ai acesteia.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe

Caraibele pe de o parte, Pacificul pe de alta. În mijloc Cordilierii și vulcanii ... Nicaragua cu siguranță nu este plictisitoare. Astfel este și cafeaua pe care o aducem din nordul țării. În zona deluroasă, se nasc boabe cu o aciditate echilibrată și o aromă excelentă. Cafeaua muntoasă din America Centrală dispune de tonuri de ciocolată amară și portocale. Va fi pe gustul dumneavoastră! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
183,1 Lei /1000 g 18,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

Cine este Aladino Delgado? Un fermier experimentat care cultivă, recoltează și prelucrează o cafea unică în regiunea de nord-vest din Peru. Ferma sa de 11 hectare s-a alăturat celei mai puternice asociații din Peru. Acest lucru îi ajută pe fermieri să vândă cafea și să asigure un preț corect. Peru Aladino Delgado este o cafea care împlinește visele. În Peru și aici. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
180,4 Lei /1000 g 18,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024

15% JOS
COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

În sud-vestul Columbiei, în solul vulcanic al munților înalți, crește cafea. Nu ar fi nimic special în privința asta. Cireșele roșii conțin, totuși, boabe cu un gust și aromă unică. Unele identice nu cresc în altă parte a lumii. De aceea microlotul din regiunea Huila face parte dintre cele mai căutate. În spatele lui stă munca femeilor din 21 de ferme, care datorită limbilor noastre pofticioase, își vor putea trimite copiii la școală și le vor putea oferi îngrijire medicală. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
223,5 Lei /1000 g 190,0 Lei /1000 g 19,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »