VANILIE - cafea boabe
Gustul tradițional și popular de vanilie adaugă cafelei de plantație o catifelare tandră. Condimentele aromatice sunt cunoscute în toate gospodăriile, fac parte dintr-o varietate de feluri de mâncare, băuturi și parfumuri. Nu este prin urmare de mirare, că și cafeaua am aromatizat-o cu vanilie. Specialistul nostru în prăjire, acordă pregătirii cafelei aromate cea mai mare atenție. Iar noi vă putem oferi calitatea cea mai înaltă!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Probabil că nu este nevoie să descriem gustul și mirosul de vanilie. Mirodenia îndrăgită nu poate fi confundată cu nimic. Arabica 100% aromatizată cu vanilie este foarte echilibrată, delicată și dulce. Aciditatea este relativ scăzută. Dacă este măcinată și extrasă în mod corespunzător va oferi o spumă bogată și delicată.
Originea cafelei
Cafeaua pe care o folosim pentru aromatizare provine din Anzii peruani. Regiunea Puno este un producător tradițional de Arabica de mare altitudine, care culege premii în întreaga lume. Specia Typica nu are un randament ridicat, dar este apreciată pentru proprietățile deosebite ale gustului. În Peru, 98% din cafea este cultivată de micii fermieri. Ei gestionează terenuri mici la poalele munților cu întreaga familie. Deoarece accesul la plantațiile lor de cafea este foarte dificil acestea nu sunt nici fertilizate, nici tratate cu produse industriale. De aceea cafeaua din Puno îndeplinește aceleași cerințe ca și în cazul agriculturii ecologice. Fructele arborilor de cafea (Coffea arabica) sunt recoltate aproape pe tot parcursul anului. În funcție de coacerea fructelor de cafea culegătorii se deplasează în munți după recoltă. Când boabele ajung la ferma de procesare, sunt turnate în apă, trecute prin plăci de zdrobire. Apoi fermentează până la 36 de ore în vase de fermentare. Rezultatul întregului proces sunt niște boabe verzisau gri de cafea, care sunt uscate fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Aromatizarea cafelei este un proces extraordinar de delicat care necesită un adevărat maestru în prăjire. Noi avem, și astfel cafeaua noastră aromatizată are o aromă de lungă durată.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
14. 5.