075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TOFFEE - cafea boabe

Cod: 28

Cunoașteți toffee-ul? Caramelul cu unt este popular în Statele Unite, Anglia și Australia. Se găsește sub formă de dulciuri cu migdale, nucă de cocos, ciocolată, vanilie sau rom. Toffee-ul poate arata ca o caramelă tare, dar și ca o gumă de mestecat dură.Se adaugă în înghețată și deserturi. Și atenție - este o aromă preferată a cafelei boabe.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 23. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Caramel
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua din Anzii peruani, dulce, plăcută și aromată vă va cuceri cu siguranță. Datorită aromei de toffe cu caramel, o veți aprecia lângă croissantul de dimineață și gustarea de fructe de după-amiază. Dacă este măcinată și extrasă corect, cafeaua oferă o spumă densă, dar delicată, cu bule mici.

Originea cafelei

Pentru că alegem întotdeauna cea mai bună calitate, pentru cafea aromatizată alegem cele mai bune boabe. Le aducem din Anzii peruani, din regiunea Puno. Cultivarea cafelei are o lungă tradiție în munții înalți de acolo. Este una din principalele surse de trai pentru micii fermieri. Datorită faptului că noi cumpărăm cafea direct din ferme, nu trebuie să reducă prețul și calitatea sub presiunea cumpărătorilor mondiali. Aceștia caută de obicei, o cantitate mare de cafea și prețuri mici. Furnizorii noștri recoltează cafeaua în mod continuu pe tot parcursul perioadei de vegetație. Astfel la procesare ajung numai fructele bine coapte, așa-numitele cireșe de cafea. Se procesează prin spălare, adică în apă. Este un proces mai solicitant financiar decât procesarea uscată, dar rezultatele sale sunt excelente, iar cafeaua este excepțională. Fermierii pun cireșele în rezervoare speciale cu apă, acestea trec prin plăci de zdrobire și astfel se îndepărtează pulpa. În același timp, se desfac boabele individuale de cafea. Boabele sunt transferate în rezervoare de fermentație, unde fermentează până la 36 de ore. Astfel se îndepărtează stratul lipicios care acoperă învelișul pergamentos și învelișul în sine. După această etapă, cafeaua conține încă 50% umiditate. Pentru a nu mucegăi, trebuie să fie uscată fie la soare, fie în uscătoare. Rezultatul sunt niște boabe de cafea de culoare verde până la cenușie, care sunt ambalate în saci și sunt transportate la piață. Aromatizarea cafelei se face chiar înainte de prăjire de către personalul nostru. Boabele sunt pulverizate cu ulei cu aromă naturală și prăjite cu atenție. Această cafea aromatizată își va păstra aroma și gustul pentru mult timp.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe

Vă amintiți cum furați pe ascuns lichiorul de ou al mamei din frigider? Era atât de dulce, încât vi se lipea gura. Acum vă puteți bucura de el fără mustrări de conștiință, și chiar și fără calorii. Bucurați-vă de aroma preferată a coniacului de ou ca un dop de lux după un prânz bun. Sau începeți ziua cu această cafea aromată. Depinde doar de dumneavoastră cum savurații această băutură divină. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 23. 5. 2024

IRISH CREAM - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea boabe

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 23. 5. 2024

CARAMEL SĂRAT cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL SĂRAT cafea boabe

Am combinat cafeaua excelentă din America Centrală cu o aromă naturală delicioasă. Rezultatul este cafeaua Caramel Sărat care vă va captiva. Boabele de cafea aromatizate cu note atractive de zahăr caramelizat, frișcă și un strop de sare de mare vă vor cuceri imediat. Indiferent dacă cafeaua este un tovarăș zilnic sau doar pentru momente speciale, nu uitați să încercați această delicatesă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 23. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »