TANZANIA AA North Fine Quality cafea boabe
Africa în cea mai pură formă! Dacă vă numărați printre iubitorii de desfătări dulci, cafeaua de înaltă calitate din Tanzania trebuie să se afle printre favoritele dumneavoastră. 100% Arabica vă va impresiona cu o aromă fascinantă, o aciditate delicată și un corp plin. Clasificarea AA indică în mod clar că este vorba de boabe într-adevăr foarte mari. Completarea Fine Quality nu trebuie explicată - pur și simpu cafea de top.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Aceasta este o cafea echilibrată sub toate aspectele. Aroma puternică și plăcută completează gustul intens. Pe acesta îl evidențiază tonurile de fructe și ciocolată. Urma general dulceagă este întărită de o aciditate scăzută. Espresso din delicatesa Tanzaniană are o cremă delicată dar elastică.
Originea cafelei
Pentru coasta de Est a Africii Centrale, producția de cafea este parte a culturii naționale. Micii agricultori, care se ocupă până astăzi de cultivarea arborilor de cafea în Tanzania, le semânau inițial pentru uz propriu. În timpul colonizării însă, cafeaua a devenit o sursă de venit, iar astăzi până la 90% din totalul producției de cafea din Tanzania provin de la micii fermieri. Oldeani este o zonă deluroasă renumită pentru fauna și flora variată. Turiștii cunosc Mountain Oldeani drept o locație ideală pentru safari. Pentru cultivarea arborilor de cafea (Coffea arabica) este însă mai important un climat favorabil și condiții corespunzătoare de sol. Fructele arborilor de cafea, asemănătoare cireșelor, sunt recoltate de mai multe ori succesiv. Motivul este simplu - se coc treptat.
Culegătorii pot ieși pentru prima oară pe plantații la trei sau patru ani de la plantarea arbuștilor. În Tanzania procesează cireșe de cafea prin metoda umedă. Prima dată sunt turnate în containere mari cu apă. Boabele care se așează la fund sunt de calitate, celelalte sunt adunate de la suprafață. Împreună cu apa, boabele sunt presate prin plăci de zdrobire, care îndepărtează pulpa. Din fiecare fruct ies la iveală doi sâmburi - boabe de cafea. Acestea sunt imediat fermentate în recipiente de fermentare. În final urmează uscarea. Cafeaua sortată și ambalată este trimisă pe piață. Prăjirea este o chestiune delicată, pe care cei mai buni vânzători o efectuează chiar înainte de predarea cafelei clientului. Gustul său de top îl atinge cafeaua după câteva zile de la prăjire. După aceasta, aroma prețioasă începe să dispară.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.