Sirop Espresso Căpșuni - 100 ml
Îndrăgostiți-vă de aroma dulce a căpșunelor, care adaugă o nouă dimensiune cafelei espresso sau la cappuccino. Fiți creativi și preparați diferite tipuri de cafea cu căpșuni unice. Bucurați-vă de o dimineață minunată și adăugați o notă de dulceață și prospețime zilei care tocmai începe.
Compoziție
Zahăr, Apă, Extract natural de căpșuni 3%, Aromă naturală, Vitamina C, ȘofrănelGust
Siropul Espresso Căpșuni are o culoare roșie deschisă, iar aroma sa subtilă și naturală de căpșuni lasă pe limbă o urmă răcoritoare de dulceață. Aroma plină și intensă de fructe se combină minunat cu tăria cafelei espresso. Bucurați-vă de o combinație delicioasă de căpșuni și cafea, care vă va încălzi chiar și în cele mai reci zile și va adăuga o nouă dimensiune la pasiunea pentru cafea.
Origine
Căpșunile, fructe mici și dulci cu o culoare roșie intensă, sunt unul dintre cele mai populare soiuri de fructe din întreaga lume. În formă de inimă sau rotunde, acestea sunt acoperite de semințe mici, iar pulpa lor este suculentă, dulce și puternic parfumată.
Căpșunile cresc pe niște plante joase care au tulpinile și frunzele aproape de sol. Sunt răspândite în întreaga lume, cresc atât în flora spontană, dar se cultivă și în ferme. Cele mai bune căpșuni provin din zone cu climă temperată și sol bine drenat, bogat în nutrienți.
Pentru a extrage aroma căpșunilor în vederea producerii siropului, este necesar să se utilizeze o tehnică de extracție. Cel mai frecvent, aroma este obținută prin macerare, un proces în care căpșunile sunt pasate și macerate într-un amestec de apă și zahăr. În timpul acestui proces, se eliberează compușii de aromă și de gust din căpșuni, care sunt apoi captați și utilizați la producerea siropului.
Siropul de căpșuni este fabricat din extract de căpșuni, zahăr și alte ingrediente care îi conferă o aromă dulce și intensă. Acest sirop se potrivește foarte bine la cafea, deoarece nota sa fructată se îmbină minunat cu gustul cafelei espresso.
Siropul de căpșuni este însă versatil, îl puteți folosi în multe rețete și băuturi diferite. Este un adaos minunat pentru latte, cappuccino sau cafea cu gheață, este ingredientul perfect pentru a fi adăugat la smoothie-uri și cocktail-uri preparate în casă. Este potrivit pentru daiquiri de căpșuni, mojito sau alte băuturi cu fructe, dar și ca topping pentru clătite, vafe sau înghețată. Dacă vă place să experimentați, puteți adăuga sirop la deserturi de casă, cum ar fi prăjituri, brioșe, cheesecake. Imaginația ta nu trebuie să aibă limite.
Instrucțiuni de preparare
Pregătirea cafelei: Adăugați o linguriță de sirop de căpșuni în ceașca de cafea.
Puteți folosi siropul cu aromă de căpșuni ca și topping pentru înghețată, clătite, prăjituri și salate de fructe.
Siropul este potrivit și pentru prepararea băuturilor alcoolice și nealcoolice.
Valoarea energetică: | 1448 kJ / 341 kcal |
Grăsimi: | 0,10 g |
din care saturați: | 0,10 g |
Carbohidrați: | 85,19 g |
din care zaharuri: | 85,1 g |
Proteină: | 0,20 g |
Sare: | 0,01 g |