075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ROBUSTA INDONESIA FLORE BIO- cafea boabe

Cod: 1412
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Ar trebui să gustați această cafea datorită locului de proveniență. Am adus-o din Insula Flores, care nu numai că are un nume floral, dar produce și o cafea aromată și dulce. Robusta locală se maturizează la umbra copacilor înalți, fermierii o cultivă în modul BIO și o procesează prin spălarea tradițională. Bucurați-vă de miere, mere și curmale într-o ceașcă. În plus, veți fi recompensați cu o doză bună de cofeină.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
194,1 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Java / Indonezia
Regiune
Regiune:
Floes
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
400 - 1000m
Gust
Gust:
Fructe, Miere
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Robusta BIO 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Robusta Indonesia Flore BIO este o cafea tare, cu un corp, plin care este excelentă pentru prepararea de espresso. În ceașcă vă veți bucura de o combinație minunată de sirop de arțar, miere, mere proaspete și curmale dulci. Robusta iese în evidență prin spuma sa frumoasă, coezivă.

ORIGINEA CAFELEI

Insula Flores este una dintre cele 13.000 de insule vulcanice indoneziene de la limita oceanelor Indian și Pacific. Se află la est de Bali, care este mai cunoscută și mai mare, are mai puțin de 600 de kilometri. Unii vulcani sunt încă activi, lava lor este o sursă de minerale, care sunt benefice arborilor de cafea. Solul este bogat în nutrienți care permite fermierilor locali să cultive cafea la calitate BIO. Adică, o astfel de cafea care nu conține reziduuri de îngrășăminte sau produse de îngrijire industriale. În mijlocul zonelor înalte ale insulei se află regiunea Bajawa, considerată de turiști drept cea mai frumoasă parte a insulei. Bajawa este cunoscută pentru o serie de festivități și evenimente culturale. Mulți oameni vin pe insulă în fiecare an pentru sărbătoarea tradițională de Anul Nou sau festivalul de Ziua Recunoștinței. Și nu doar pentru acestea. Regiunea oferă posibilitatea de a descoperi frumuseți naturale aproape perfecte, de a merge pe vârfurile vulcanilor sau excursii de relaxare lângă izvoarele naturale. Pe insula Flores, fermierii se dedică în principal în cultivării arborilor de cafea din soiul Robusta. Arbuștii sunt plantați la o altitudine cuprinsă între 400 și 1000 de metri și se recoltează din iulie până în septembrie. Conform unei tradiții stabilite de coloniștii portughezi, ei prelucrează cireșele de cafea prin spălare. Pentru a îndepărta coaja, folosesc așa-numitele mașini de decojit, care împing fructele în apă printre plăcile de zdrobire. Ulterior, cafeaua fermentează în vase de fermentare, în funcție de temperatura mediului ambiant. În locurile cu clima caldă sunt suficiente doar 8-12 ore de fermentare, în munții înalți durează 3-4 zile. Rezultatul este un bob cu un gust deosebit de fructat și un corp complet. Flores în sine nu are propriul său port internațional. De aceea recolta este transportată în Java și numai de acolo este exportată în întreaga lume.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

11. 5.

Evaluare: excelent
Ne-a impresionat foarte mult cafeaua prin finetea ei, dar în același timp are un gust puternic. Cu siguranță vom comanda din nou data viitoare. Ne place foarte mult acest magazin electronic de cafea, în special viteza de livrare și posibilitatea de a macina cafeaua in diverse feluri. Cu siguranță recomandăm tuturor:-)

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot

Este ca o fată, ce roșește ori de câte ori o iei de mâna. Frumoasă, misterioasă, inaccesibilă. Îi atribuiți nume delicate, iar ea vă surprinde din nou și din nou. Este pur și simplu cea mai bună. Cea mai bună din lume. Gesha panameză, pe care iubitorii de cafea nu o numesc altfel decât Geisha, deschide noi orizonturi ale gustului. În spatele darului ei de a satisface simțurile, stă natura munților Boquete, îngrijirea delicată a fermierilor și munca delicată a prăjitorului.… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
1 401,6 Lei /1000 g 140,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024

INDIA ROBUSTA PARCHMENT PB (peaberry) -  cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIA ROBUSTA PARCHMENT PB (peaberry) - cafea boabe

Este diferită. Rotundă, dură, pronunțată, mică. Mai mult, cafeaua etichetată cu PB este rară și extrem de atractivă. Bobul așa-numitei cafele perlă crește singur în fructul de cafea. Și astfel este mai rotund, cu un gust mai concentrat, mai bine echilibrat. Robusta Peaberry din India este printre cele mai bune. Savurați-o separat sau încercați să preparați propriul amestec de espresso cu Arabica preferată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
149,4 Lei /1000 g 14,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024

BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

Cafeaua din regiunea Cerrado Mineiro este renumită pentru aroma intensă și gustul fructat de miere. Mai mult, regiunea a fost prima din Brazilia care a obținut o denumire de origine protejată, astfel încât nu există nicio îndoială cu privire la calitățile cafelei. Mai ales pentru că este îngrijită de Pedro Humberto Veloso, care se ocupă de cultivarea cafelei din 1977. Acest microlot este pur și simplu o delicatesă a cafelei. Poftiți! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,8 Lei /1000 g 16,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »