075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PUDRĂ DE CACAO - GHANA (10/12)

Cod: 1309

Pudra de cacao cu 10/12% conținut de unt de cacao și cu gust delicat și echilibrat de cacao de prima clasă. Cacaua are o culoare maro deschis. Cacaua este prelucrată în mod precis. Își are originile în plantațiile de cacao, unde fermierii locali utilizează în producție numai boabe de cacao de înaltă calitate.

Pachete mari:
Pachete mici:
143,5 Lei /1000 g 14,3 Lei /100 g
Vom livra marți, 14. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ghana
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie medie

Compoziție

100% Cacao

GUSTUL

Pudra de cacao Ghana (10/12) are o culoare maro de scorțișoară, miroase foarte plăcut și are un gust amărui moderat. Este potrivită pentru prepararea băuturilor, poate fi folosită la coacerea prăjiturilor, a torturilor sau la prepararea cremelor.

ORIGINE

"Cacao este coloana vertebrală a economiei din Ghana", a spus pe lângă mulți alți specialiști și Yaa Peprah Amekudzi, o femeie care se dedică susținerii comunităților, care cultivă cacao și implică femeile în producția sa. Industria de cacao din Ghana angajează aproximativ 800.000 de familii în șase din cele zece regiuni locale. Recolta aduce aproximativ 2 miliarde de dolari pe an la bugetul țării, ceea ce o face principalul produs, pe care se bazează veniturile guvernamentale și PIB-ul. Dar, ghanezii înșiși iubesc boabele de cacao și produsele obținute din acestea. Din ele fac o pudră de cacao și o ciocolată grozavă.

Arborii de cacao (Theobroma cacao) au fost aduși în Ghana de fierarul Tetteh Quarshie în 1895, când s-a întors la ferma sa din Papua Noua Guinee. Se presupune că a adus boabe de cacao în buzunar, iar legenda spune că provin din insula Fernando Po Bioko. Copacii care produc boabe galbene sau roșcate s-au răspândit rapid în Ghana. Atât de mult, încât la sfârșitul secolului XIX, Ghana a început să exporte boabele de cacao. Între 1911 și 1976, a fost chiar unul dintre principalii furnizori de cacao, reprezentând 30-40 la sută din producția mondială. Datorită importanței acestui produs, guvernul ghanez a preluat controlul asupra cultivării, recoltării, producției și a exportului de cacao. În prezent, tot ce are legătură cu cacao din Ghana este în grija organizației Cocobod (Ghana Cacao Board), precum și a altor câteva organizații care controlează, printre altele, fertilizarea plantațiilor, prelucrarea boabelor de cacao și supraveghează calitatea.

Cacao are un ciclu lung de producție. Arborii din Ghana au nevoie de obicei 5-15 ani pentru a începe să dea roade. Boabele mari (mai corect păstăile) trebuie tăiate din copaci de către fermieri, trebuie sparte și scoase boabele. Aceste boabe fermentează 6-7 zile și apoi se lasă să se usuce la lumina directă a soarelui tot atâta timp. În cele din urmă, boabele de cacao sunt sortate, ambalate și scoase la vânzare.

Pudra de cacao Ghana este potrivită atât pentru vegetarieni cât și pentru vegani.

Consumul acestui produs poate provoca o reacție alergică la persoanele care suferă de alergii la cacao. Produsul poate conține urme de coji de nucă.

Păstrați la o temperatură de 12-20 °C.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Potrivit pentru prepararea unei băuturi delicioase de cacao. Poate fi preparat cu lapte clasic, lapte de soia sau lapte de orez. Este excelent și pentru coacerea deserturilor.

Gust și tonuri:
Intensitatea

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valorii nutritive / 100 g de pudră de cacao
Valoarea energetică: 1246 kJ / 299 kcal
Grăsimi: 10.5 g
din care saturați: 6.4 g
Carbohidrați: 8.5 g
din care zaharuri: 0.4 g
Proteină: 23.5 g
Sare: 0.05 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


 BOABE DE CACAO GRUNJOASE BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BOABE DE CACAO GRUNJOASE BIO

Crănțăniți vesel! Bucăți de boabe de cacao brute vă vor îmbunătăți starea de spirit și vor crește nivelul antioxidanților din sânge. De câte ori nu s-a întămplat să mâncați o bucată de ciocolată și să aveți apoi timp de o săptămână remușcări ... Fiți siguri, că în cazul boabelor de cacao sfărâmate, nu se va ajunge la așa ceva. Dimpotrivă - vă va învălui un val de 100% gust de ciocolată și energie pozitivă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
218,4 Lei /1000 g 21,8 Lei /100 g
Vom livra marți, 14. 5. 2024

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao

Boabe de cacao de cea mai bună calitate, prelucrare profesională și un profil de gust unic. Cacaua Plein Arome o veți iubi de la prima linguriță. Este ideală pentru prepararea băuturilor, a deserturilor și a produselor de panificație. Pudra de cacao pură, de culoare medie și miros plăcut, va da strălucirea potrivită gătitului dumneavoastră. Fiți siguri, că nu numai fursecurile de Crăciun, dar, de asemenea, checul de duminică vor fi perfecte de data aceasta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
221,2 Lei /1000 g 22,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 14. 5. 2024

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »