PERU TUNKI BIO - cafea boabe
Tunki este o pasăre frumoasă și colorată care trăiește în pădurile din Anzi. Nu este de mirare că fermierii din Valea Tambopata din Peru au numit plantația de cafea Arabica după această pasăre. Așa cum este o plăcere să priviți o pasăre Tunki, la fel este o plăcere să gustați cafeaua Tunki. Dulceața ciocolatei cu lapte, care abundă, este completată de o notă delicată de lime . Această cafea este ușoară ca o pană de pasăre, și este fermecătoare ca un cântec de pasăre.
Compoziție
Arabica BIO 100%Spuma și gustul
Cafeaua boabe Peru Tunki BIO nu neagă dulceața, complexitatea și armonia cafelelor sud-americane. Datorită prăjirii medii, se remarcă în special notele de ciocolată cu lapte și melasă, care sunt subliniate ușor de o picătură de suc de lime. Spuma este deschisă la culoare, compactă, delicată.
Originea ceaiului
Peru, este America de Sud, Tambopata, este unul dintre cele mai sălbatice locuri din Amazon. Dacă călătoriți vreodată în Peru, asigurați-vă că vizitați această zonă.
Reserva National Tambopata, o rezervație naturală fondată în septembrie 2000 printr-un decret al președintelui Albert Fujimori, vă va cuceri literalmente. Peisajul neatins de activitățile oamenilor de dimensiunea Parcului Național Yosemite este acoperit de pădure tropicală, intersectat de multe râuri șerpuitoare și locuit de sute de mii de specii de plante și animale. Lacuri, animale sălbatice, păsări colorate, plante rare - veți găsi totul în Tambopata. Și în apropiere, ca de obicei, plantații de cafea.
Fermele sunt de obicei situate la o altitudine de aproximativ 1 700 de metri și profită de vremea montană și de terenul fertil. Însă este foarte dificil pentru proprietarii plantațiilor și muncitorii să ajungă la arbori de cafea - aceștia se confruntă adesea cu un drum relativ dificil atât la plantație, cât și cu recolta în port. Este clar că astfel de condiții permit arbuștilor să crească cât mai natural posibil, fără a folosi îngrășăminte sau pesticide. Toate renunțările sunt înlocuite de un rezultat al eforturilor depuse: cafeaua Arabica de plantație are un gust de neuitat.
Pentru fermierii locali, în majoritate membri ai triburilor indigene Quechua și Aymara, este avantajos să fie membri ai unei cooperative. Fiecare dintre familii administrează o mică fermă cu o suprafață de aproximativ două hectare. Când fermierii se asociază, pot recolta, prelucra și transporta cafeaua pe piață mai repede și cu o calitate mai bună.
După cum probabil puteți ghici în Anzii înalți, cafeaua se culege doar manual. De îndată ce muncitorii aduc cireșele de cafea la fabricile de prelucrare, îndepărtează mecanic coaja de pe ele în mori și apoi le lasă să fermenteze câteva ore. În cele din urmă, boabele verzi de cafea trebuie să fie uscate pe terase în lumina directă a soarelui, ambalate și transportate pentru vânzare. Rezultatul este o cafea cu parametri de top, pentru care clienții nu ezită să plătească un preț mai mare. De aceea, fermierii reușesc să-și mențină veniturile anuale la un nivel decent, indiferent de fluctuațiile prețurilor mondiale la cafea.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru prepararea cafelei dorite.
- Pentru 1 cafea folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aprox. 7 g) de cafea măcinată.
- Preparați cafeaua cu apă la temperatură de aproximativ 95°C.