PERU BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica
Lac situat la cea mai mare înălțime, cel mai mare oraș fără drumuri, cel mai adânc canion ... Și una dintre cele mai bune cafele solubile. Acesta este Peru, o țară cu multe contraste, care are mai mult de un secol de experiență în cultivarea arborilor de cafea. Regiunea tradițională de cafea din Puno Norte produce boabe pline, cu gust de ciocolată și fructe. Cafea la fel de superioară și în formă liofilizată. Nu-și pierde niciuna din calitățile sale și, totuși, ajunge să turnați peste doar apă fierbinte. Bonus? BIO calitate!
Compoziție
Arabica BIO 100%Spuma și gustul de cafelei
Cafeaua liofilizată Peru BIO este fabricată din Arabica 100%, astfel încât gustul său corespunde perfect boabelor de înaltă calitate din Puno Norte, Peru. Aceasta include note de ciocolată și fructe, dulceață și un gust plăcut de nuci. Corpul este complet, neted. După acoperirea cu apă caldă, cafeaua creează o spumă delicată.
Originea cafelei
Aveți în fața voastră o cafea provenită dintr-o singură specie a munților înalți, unde odinioară trăiau Incașii mitici. În prezent și descendenții lor se ocupă de plantații de cafea în Anzii peruani, împreună cu fermierii noii veniți, în majoritate agricultori mici pentru care cafeaua este unul dintre mijloacele de trai. În afară de cafea, cultivă porumb, sparanghel, roșii, cartofi și qinoa Agricultura peruană utilizează foarte puțin îngrășăminte industriale. Se bazează mai ales pe modalități naturale de a furniza substanțe nutritive culturilor. Chiar dacă fermierii încă se luptă cu o infrastructură depășită, în special în cazul cafelei, au reușit să dezvolte foarte bine piața. Regiunea Puno Norte este una din zonele tradiționale din sudul lui Peru, unde arborii de cafea se dezvoltă foarte bine.
Altitudinea mare împreună cu substratul vulcanic, conferă recoltei locale un corp neted și un gust foarte plăcut, dulce cremos. Nu este o coincidență faptul că această cafea se bucură de recunoaștere la concursuri internaționale și este susținută de organizația națională a cafelei. Fructele arborilor de cafea sunt prelucrate de agricultori prin așa-numită spălare. Acestea sunt turnate în rezervoare cu apă, împinse prin plăci de zdrobire și după eliminarea învelișului sunt turnate în recipientele de fermentație. În ele, cafeaua rămâne timp de câteva ore sau zile. Prin fermentare pulpa dulce este dizolvată și boabele sunt eliberate. Cafeaua verde este în final uscată fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Cu toate acestea, drumul către cafeaua liofilizată solubilă este mult mai lung.
Boabele verzi trebuie să fie prăjite și fierte. Lichidul rezultat este lăsat să se evaporeze până la o consistență de sirop. Un astfel de concentrat este supus liofilizării, adică înghețării în condiții de presiune redusă a aerului. Masa înghețată la -40°C este măcinată într-un mediu cu presiune scăzută (într-o cameră de liofilizare în vid) și eliberată de molecule de apă. Sublimarea asigură păstrarea tuturor proprietăților senzoriale ale cafelei. Rezultatul sunt niște cristale mari cu o suprafață netedă. Cafeaua solubilă liofilizată a apărut pe piață în 1937. Popularitatea sa nu a scăzut de atunci. În prezent jumătate din producția de cafea din lume este destinată producerii unei variante solubile. Aceasta este una dintre cele mai bune!
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.