075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe

Cod: 12

Când nu sunteți inspirați, aveți o piatră pe inimă sau vă doare capul de atâtea griji... atunci este timpul să vă pregătiți încă ceașcă de cafea aromată. Și de ce să nu fie o delicatesă mexicană cu o aromă pronunțată și un gust dulce? Cafeaua Maragogype Barranco Hand a fost selectată și de Nespresso, pentru crearea produsele sale premium. Bucurați-vă de o experiență de neuitat cu o cafea bună!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
279,8 Lei /1000 g 28,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Soi
Soi:
Maragogype
Regiune
Regiune:
Santa Cruz
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Fructe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Cafea deosebit de cultivată, cu boabe deosebit de mari. Adesea este desemnată "cafea cu boabe elefant". Maragogype Barranco este dulce, echilibrată, cu aciditate ușoară. Gustul îl putem descrie ca fructat. Această Arabica 100% are o spumă extraordina de netedă, cremos de compactă și fină.

Originea cafelei

BIO Sencha

Cafeaua a ajuns în Mexic la sfârșitul secolului al XVIII-lea și la sfârșitul secolului al XX-lea a fost cea mai valoroasă marfă de export pentru țară. Cea mai mare parte a producției pleacă din Mexic în Statele Unite. Ca și țările vecine, și Mexicul a trecut prin ani furtunoși, inclusiv prin lupta cu indienii indigeni sau revoluția mexicană. Totul se reflecta, desigur, și în producția de cafea. Mexicul de Sud, unde se află regiunea Santa Cruz,este aprovizionat cu apă de râul cu același nume. În plus, umiditatea provine și de la Oceanul Pacific. Solul este deosebit de bogat în minerale și nu este de aceea de mirare că le face bine și arborilor de cafea. Soiul Maragogype, pe care vi-l prezentăm, excelează în boabe cu adevărat mari.

Este denumită după orașul portual brazilian și este un hibrid între arabica convențională și arabica liberica. În stare prăjită, boabele pot ajunge la 16-24 mm în lungime și 12-16 mm în lățime. Boabele sunt recoltate de pe arbuști în mod continuu pe parcursul perioadei de maturare. Fructele roșii sunt procesate de agricultori prin așa-numita spălare, când sunt mai întâi presate împreună cu apă printr-un dispozitiv care le îndepărtează pulpa și apoi se fermentează. Boabele sunt uscate, sortate după dimensiune și calitate și ambalate.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe

Chiar nu ați gustat încă cafeaua din Costa Rica? Trebuie să remediați asta rapid! Solul vulcanic al țării central-americane conferă cafelei arabica locale un gust plin, nobil. În cazul soiului San Raffael din regiunea Tarraz, impresia este accentuată de tonurile dulci catifelate ale caramelului. Lăsați-vă pupilele gustative în grija experților, căci în Costa Rica cresc 400 de milioane de arbori de cafea! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
195,2 Lei /1000 g 165,9 Lei /1000 g 16,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024

DOMINICANA AA JUNCALITO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DOMINICANA AA JUNCALITO

Dacă este și pentru dumneavoastră Republica Dominicană sinonimă cu vacanța de vis, adăugați-i încă un concept: cafea de lux. Minunata țară din Caraibe este următoarea destinație în expedițai noastră după cafelele de plantație. Imaginați-vă o plajă albă lungă, o mare de cristal și o ceașcă de espresso delicios. Ce îți poți doi mai mult... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
199,8 Lei /1000 g 20,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »