MALIBU - cafea solubilă
Desfaceți părul, lăsați grijile deoparte și jucați-vă puțin. Cafeaua, care se prepară foarte simplu doar cu apă, va face dintr-o întâlnire plictisitoare o relaxare ca pe plajă, pentru că are gust de Malibu - un lichior din Caraibe cu rom alb, zahăr din trestie și nucă de cocos. Este gata într-o secundă și o puteți savura toată ziua. Pe scurt, cafeaua liofilizată este întotdeauna la îndemână.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăSpuma și gustul
Cafeaua solubilă Malibu are gustul popularului lichior de cocos. Veți recunoaște un indiciu subtil de rom și zahăr din trestie, note mai pronunțate de nucă de cocos și, desigur, gustul cafelei mexicane de calitate. În general, oferă o impresie jucăușă și este potrivită pentru prepararea băuturilor cu gheață. Este la fel de minunată pentru o băutură caldă, de exemplu cu o lingură de frișcă.
Originea cafelei
Știați că Malibu este cel mai bine vândut lichior din lume? Și că a fost creat datorită băuturii Piña Colada? Acum știți! Pentru a simplifica prepararea băuturii alcoolice mixte Piña Colada, se spune că prima dată a fost produs Malibu din băuturi spirtoase de fructe aromatizat cu aromă de rom și cocos. Iar datorită reclamei noi asociem Malibu cu „cea mai bună vară vreodată”, ideal în Caraibe, chiar dacă orașul după care este denumită băutura se află în California. Da dar, aici se trăiește pe picior mare și multe vedete l-au ales pentru reședințele lor. Valurile înalte ale Oceanului Pacific și lunga plajă cu nisip din Malibu pot semăna puțin cu Caraibe.
Dar înapoi la cafeaua instant. Cea cu aroma menționatului Malibu este obținută din cafeaua mexicană de plantație Arabica și Robusta (într-un raport de 80:20). Mexicanii se numără printre cultivatorii experimentați și de succes de arbori de cafea, în ultimii ani au grijă de sustenabilitatea agriculturii și se dedică cultivării cafelei cu grijă pentru mediul înconjurător.
Sunt necesari mulți pași pentru a transforma boabele verzi de cafea în cafea solubilă. Mai întâi, bineînțeles, cafeaua trebuie prăjită, apoi se prepară din ea un lichid foarte gros, care pierde o mare parte din apă prin evaporare suplimentară. Un astfel de concentrat este apoi măcinat și liofilizat, adică uscat prin înghețare.
Liofilizarea este o modalitate de conservare a alimentelor, care păstrează maximum de substanțe valoroase și proprietăți senzoriale originale. În timpul acesteia, fructele sau legumele sunt congelate la o temperatură foarte scăzută și uscate sub presiune scăzută. Datorită sublimării, apa se schimbă astfel de la o stare solidă la una gazoasă, fără a perturba structurile produselor liofilizate.
Noi la Manu preferăm cafeaua liofilizată înaintea cafelei obținute prin pulverizare. Aceasta se produce prin pulverizarea concentratului de cafea într-un mediu cu temperaturi ridicate, care însă are un efect negativ asupra gustului delicat și a nuanțelor aromatice ale cafelei.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o pregătire optimă, alegeți o ceașcă mică cu un volum de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați apă fierbinte de 90°C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul său distinctiv.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru a prepara cafeaua."
Valoarea energetică: | 520 kJ/25 kcal |
Grăsimi: | 0.2 |
din care saturați: | 0.1 |
Carbohidrați: | 2.6 |
din care zaharuri: | 2.6 |
Fibre: | 24.8 |
Proteină: | 15.9 |
Sare: | 0.1 |