075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LENTILE DE CIOCOLATĂ NUGAT 32%

Cod: 1577

Nicio rețetă pentru nugat nu este completă fără ciocolată, nuci și unt. Tocmai aceste ingrediente conțin și lentilele de ciocolată cu Nugat fabricate conform unei rețete tradiționale italiene, care conține în special multe nucile. Varianta de lux a ciocolatei potrivită pentru prepararea băuturilor, dulciurilor sau a deserturilor vă va încânta la prima degustare. Datorită ingredientelor de calitate, pregătirii atente, depozitării corespunzătoare și ambalării reprezintă tot ce este mai bun

Pachete mari:
Pachete mici:
192,2 Lei /1000 g 19,2 Lei /100 g
Vom livra luni, 13. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ecuador
Gust
Gust:
Nuga

Compoziție

Zahăr, Pastă de alune de pădure 24%, Unt de cacao, Masă de cacao, Lecitină de soia, Aroma de vanilie naturala

Gust

Lentilele de ciocolată cu nugat au gust de nuci, cacao sud-american de calitate și unt de calitate. Compoziția generală este armonioasă, echilibrată, delicată și naturală.

Lentilele sunt potrivite pentru dizolvarea în lapte (de vacă, soia, mac, migdale ...), le puteți folosi pentru deserturi și altele asemenea.

Origine

Lentilele de ciocolată de o calitate excepțională a fost făcute din semințe de cacao, care au crescut în Peru și Ecuador. La urma urmei, producția sud-americană este una dintre cele mai căutate din lume. Boabele de cacao cresc acolo în condiții ideale, unde nu lipsește umbra, umiditatea ridicată, temperatura ridicată și solul de calitate. Desigur, nu putem uita grija constantă a fermierilor, aceștia se dedică de generații acestor plantații.

Cu mult înainte ca noi să vă cântărim și să împachetăm lentilele de ciocolată cu nugat, muncitorii au pornit pe plantațiile de cacao. Deoarece semințele râvnite se ascund în fructele mari, cu coajă tare ale unor arbori mereu verzi, trebuie să folosească mai multe instrumente și suficientă putere pentru a le obține. Odată ce boabele sunt scoase din pulpa dulce, acestea sunt curățate și lăsate să fermenteze câteva zile. Procesul natural de oxidare a enzimelor schimbă culoarea boabelor (din alb în maro) și sporește aroma de cacao. Recolta pregătită în acest fel este transportată în fabricile de prelucrare.

Aici din materia primă naturală se obține o bunătate populară în întreaga lume. Boabele sunt măcinate, iar din produsul intermediar obținut se separă masa de cacao și untul de cacao. Apoi printr-un alt proces complex se produce din masa de cacao ciocolata cu lapte și ciocolata neagră iar din untul de cacao se produce ciocolata albă. După cum probabil ați ghicit, ciocolata albă nu este pe deplin ciocolată. Experții o consideră un produs dulce, deoarece nu conține masă de cacao, deci nici teină și teobromină, precum
ciocolata clasică.

Dar acest lucru nu înseamnă că ciocolata albă este inferioară! Consumul său este în continuă creștere, se estimează în fiecare an crește cu până la 2%. Ciocolata albă este disponibilă și în calitate premium. Și, potrivit experților, cererea de ciocolată albă de înaltă calitate va fi tendința determinantă a întregii piețe în următorii ani. Începe să apară ciocolata albă organică, fără gluten, vegană ...

Europenii cunosc ciocolata albă din 1936, iar standardele actuale stabilesc conținutul componentelor individuale după cum urmează: cel puțin 20% unt de cacao, 14% substanțe solide din lapte și 3,5% grăsime din lapte. Când cumpărați ciocolată albă, vă recomandăm să urmăriți parametrii enumerați, ca să vă bucurați doar de produse de calitate.

Ciocolata albă poate conține substanțe care provoacă alergii, persoanele sensibile la nuci, soia și produsele derivate din acestea ar trebui să fie precaute

Păstrați această ciocolată la o temperatură de 12-20 °C.

Atenție

Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Puteți consuma lentilele de ciocolată „ca atare”, dar au un gust excelent atunci când sunt dizolvate în lapte fierbinte sau în diverse deserturi.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică: 2498 Kj/600 kcal
Grăsimi: 42,1 g
din care saturați: 16,4 g
Carbohidrați: 47,8 g
din care zaharuri: 44,1 g
Fibre: 4 g
Proteină: 5,6 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


IRISH CREAM - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea solubilă

Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 13. 5. 2024

CIOCOLATĂ CALDĂ PULBERE 42% BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CIOCOLATĂ CALDĂ PULBERE 42% BIO

Ciocolata caldă din Republica Dominicană vă va oferi dispoziția și energia necesară. Această băutură este îmbogățită cu zahăr brun natural, care adaugă băuturii un gust și mai delicios. Băutura de ciocolată este preparată special din ingrediente BIO. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
138,0 Lei /1000 g 13,8 Lei /100 g
Vom livra luni, 13. 5. 2024

LENTILE DE CIOCOLATĂ CARAMEL SĂRAT
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LENTILE DE CIOCOLATĂ CARAMEL SĂRAT

Conform statisticilor, fiecare persoană de pe planetă consumă peste jumătate de kilogram de ciocolată pe an. Elvețienii și belgienii sunt cei mai mari consumatori, nu se putea altfel. Pralinele lor de ciocolată, cremele, acadele sau bomboanele umplute au sunt renumite peste tot în lume. Câte persoane se răsfață cu bomboane de ciocolată în diferite combinații de arome nu este atât de evident. Dar, este destul de sigur că vă veți alătura în curând. Ajunge să gustați doar o… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
183,5 Lei /1000 g 18,3 Lei /100 g
Vom livra luni, 13. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »