075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GUATEMALA SHB EP SANTA CLARA – CAFEA BOABE

Cod: 1531

Orice faceți din inimă, faceți bine. Poate că tocmai acest lucru spune și familia Zelaya, care se dedică cafelei cu pasiune și smerenie în același timp. Pe dealurile sudice fertile ale muntelui Volcan de Agua, a patra generație de fermieri cultivă arbori de cafea. La umbră, pe un sol sănătos și în apropierea copacilor și arbuștilor autohtoni. Cafeaua specială de la Santa Clara este extrem de populară. Veți găsi în ea dulceață, aciditate, corp complet și netezime de ciocolată. Este exact cafeaua cu care doriți să vă petreceți ziua.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
186,5 Lei /1000 g 18,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Guatemala
Soi
Soi:
Caturra
Regiune
Regiune:
Nuevo Oriente
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1600
Gust
Gust:
Citrice, Ciocolată
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua Guatemala Santa Clara este extrem de plăcută. Papilele gustative vor fi mângâiate cu dulceață și răcorite cu citrice. Este foarte echilibrată, plină. La final, va apărea gustul de ciocolată delicioasă, care rămâne pe cerul gurii o lungă perioadă de timp. Ca orice cafea Arabica, și aceasta creează o spună ușoară pe suprafața băuturii.

Originea cafelei

Patru generații de fermieri se dedică cafelei din Guatemala într-o vale înconjurată de vulcani. Potrivit experților, ferma Santa Clara este una dintre puținele plantații originale, care produce o adevărată cafea „meșteșugărească”. Ricardo Zelaya administrează ferma pe care a cumpărat-o în 1974 bunicul său. De atunci, suprafața pe care se cultivă arborii de cafea a crescut de la 17 la 95 de hectare, s-a construit o moară pentru spălarea cireșelor de cafea, o terasă pentru uscarea boabelor de cafea și o seră pentru creșterea de noi puieți. În plus, familia fermierului a deschis un program de burse pentru angajații lor. Aceasta permite lucrătorilor să-și trimită copiii la studii și să-și îmbunătățească situația socio-economică. Dar înapoi la cafea. Fiecare cireașă este recoltată manual din arborii de cafea și trece prin verificare înainte de a ajunge la partea de procesare a fermei. Este cu siguranță demn de remarcat faptul că ferma angajează „culegători speciali”, foarte experimentați și capabili să recolteze și să sorteze doar fructele de calitate superioară. Proprietarul plantației, desigur, le plătește mai mult decât pe lucrătorii obișnuiți, dar de altă parte, va obține un sortiment cu o aromă incredibil de pură.

Cireșele de cafea sunt prelucrate aici, la fel ca și în alte zone din Guatemala, prin spălare. Prima dată, sunt turnate în așa-numitele mori, care în apă îndepărtează mecanic cojile și o parte din pulpă. Apoi trec în rezervoarele de fermentație, unde stau 14-22 de ore. În timpul acestui proces se dizolvă restul de pulpă de pe boabele de cafea. Ferma Santa Clara este foarte atentă la gestionarea apei, deoarece resursele sale nu sunt nelimitate.

Prin urmare, reciclează apa și după eliminarea părților solide o readuce înapoi în ciclul natural. Sedimentul care conține coji, resturi de pulpă și mici impurități se compostează și este utilizat pentru fertilizarea arborilor de cafea.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
159,4 Lei /1000 g 15,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024

INDIA PLANTATION AA - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIA PLANTATION AA - cafea boabe

100% arabica într-o prezentarea orientală! Gustul condimentat unic, aciditatea elegantă și tonurile dulci atrăgătoare, fac din cafeaua originară în Kernataka indiană, una favorită. Soiul Kents este o specialitate locală denumită după englezul care, în anul 1920, a plantat în regiune primul arbore de cafea. În Europa, cafeaua din India este folosită în principal pentru a pregăti espresso. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024

ETHIOPIA SIDAMO GRADE1 - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ETHIOPIA SIDAMO GRADE1 - cafea boabe

Întotdeauna proaspăt prăjită, întotdeauna de cea mai înaltă calitate! O altă bunătate etiopiană, cu o aromă remarcabilă de fructe, care este acasă la una dintre cele mai vechi ferme din lume, pătrunde pe piața noastră. Sidamo a fost denumită după locuitorii autohtoni ai regatului Kaffa. Ce s-a întâmplat cu ei nu vom afla, dar cert este că această cafea extraordinar de interesantă Sidamo este căutată în întreaga lume. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
186,5 Lei /1000 g 18,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »