FULGI DE CIOCOLATĂ TANZANIA ORIGIN 75%
I-au cedat atât Casanova, cât și Madame du Barry. Aztecii au iubit-o. Noi am adus admirația față de ciocolată la perfecțiune. Apare nu numai în băuturi, ci și în alimente, creme, parfumuri și în multe altele. Cufundați-vă simțurile într-un miros fascinant și curățați-vă de pe buze resturile din deliciul amărui. Din fulgii de ciocolată importate din Tanzania fierbinte, veți crea orice vă vine în minte.
Compoziție
Masa de cacao Tanzania 75%, Unt de cacao, Zahăr, Praf natural de vanilieGustul
Fulgii de ciocolată Tanzania sunt amare, așa cum ar trebui să fie ciocolata. Gustul lor este însă de asemenea delicat rotund, plin și cald. Încercați să le dizolvați în lapte fierbinte sau să faceți din ei o glazură pentru tort. Veți culege succes oricum.
Origine
Coastele estice ale Africii Centrale sunt caracterizate de vulcani, lacuri și parcuri naționale și rezervații. Clima este caldă, precipitațiile sunt abundente, iar strălucirea solară este peste medie. Tanzania despre care vorbim, este pur și simplu ideală pentru cultivarea arborilor de cacao (Theobroma cacao). Nu este deci de mirare, ce cacao excelent provine tocmai de aici. Înainte însă, de a ajunge cacao de pe plantații în ciocolată, trebuie să parcurgă un drum lung. Boabele de cacao, care sunt cele mai importante în producția ciocolatei, trebuie scoase din fructele arborilor de cacao, fermentate, uscate și preprăjite. În starea aceasta sunt trimise în fabrica de procesare. Acolo boabele trebuie sfărâmate și prăjite complet. Următorul pas este măcinarea. Masa de cacao rezultată este transformată în unt de cacao iar din acesta este produsă cacaua în sine.
Ambele materii prime sunt apoi folosite pentru a produce ciocolată. Pentru iubitorii de ciocolată poate fi interesant faptul că, deși primele mențiune despre băutura de ciocolată provin din secolul al XVI-lea, prima tabletă de ciocolată a văzut lumina zilei abia de la sfârșitul secolului al XIX-lea. De atunci cererea pe plan mondial este în creștere. Cei mai mari adepți ai ciocolatei locuiesc în Elveția, Marea Britanie și Irlanda. Ciocolata aparține celor mai digerabile și nutritive alimente, motiv pentru care este apreciată sportivi și de oamenii prestând munci fizice grele. Din aceleași motive, le era împărțită soldaților americani în timpul celui de-al doilea război mondial. Iar astăzi sunt în călătoriile lor echipați cu ciocolată astronauții. Este demonstrat că ciocolata de calitate conține vitamine vitale (D, vitaminele din seria B, A și E) și o gamă largă de antioxidanți. Este de asemenea, deosebit de bogată în substanțe minerale - magneziu, sodiu, potasiu, calciu, zinc sau fier. În cantitate mică, poate conține și cafeină.
Interacțiunea tuturor acestor substanțe ajută consumatorii de ciocolată să-și mențină o stare de spirit bună, evocă sentimente de liniște, fericire chiar. Casanova, menționat în introducere, atribuia ciocolatei efecte afrodisiace. Dacă analizăm faptele, putem spune că, consumul de ciocolată menține starea generală de sănătate, reduce riscul de dezvoltare a anumitor boli și încurajează organismul în lupta cu infecțiile, de exemplu. În ceea ce privește alergenii, atente ar trebui să fie persoanele cu alergie la lapte, cacao și vanilină. Produsul poate conține urme de coji de nucă. Fulgii de ciocolată Tanzania origin sunt potriviți pentru vegetarieni și vegani. Conțin 68% caco în substanță solidă. Depozitați la temperaturi între 12-20 °C.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Valoarea energetică: | 2 444 kJ / 584 kcal |
Grăsimi: | 46,9 g |
din care saturați: | 28,2 g |
Carbohidrați: | 25,1 g |
din care zaharuri: | 21,6 g |
Proteină: | 8,1 g |
Sare: | 0,02 g |