CIOCOLATĂ NEAGRĂ PUDRĂ 42% BIO - Scorțișoară
Scorțișoara are o mie de întrebuințări. Cea mai populară este pentru aromatizarea băuturilor. În combinație cu ciocolata, creează un duo irezistibil - pudra de cacao fină, dulce, completează perfect aroma caldă, ușor condimentată și extrem de parfumată de scorțișoară. Totul la calitate BIO! Această pudră se amestecă în lapte fierbinte. Veți obține o bunătate pentru micul dejun, gustăre și cină sănătoasă.
Compoziție
Praf organic de cacao, Zahăr din trestie BIO, Aromă naturală BIOCrema și gustul ciocolatei
Ciocolata neagră pudră 42% BIO - scorțișoară, desigur, conține cacao de calitate, zahar din trestie și un strop de aromă de scorțișoară. Ingredientele folosite sunt de calitate BIO, vă puteți baza pe calitatea lor de top. Gustul rezultat este de cacao cald, ușor condimentat și extrem de plăcut aromat.
Origine
Dacă o anumită cultură este cheie pentru Republica Dominicană, atunci aceasta trebuie să fie cultura de cacao. Țara din Caraibe situată pe insula Hispaniola este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de cacao BIO. Din 2015, a reușit să exporte cacao în Statele Unite, Olanda, Belgia, Mexic și Spania, nu doar datorită eforturilor a aproape 40.000 de ferme, dar și cu sprijinul puternic al ministerului local de agricultură.
Să adăugăm că aproximativ 150.000 de hectare de teren sunt plantate cu arbori de cacao în Republica Dominicană, dintre care peste 17 la sută sunt destinate cultivării boabelor de cacao de calitate BIO. În plus, Republica Dominicană a fost unul dintre cei cincisprezece producători de cacao gourmet din lume.
De la plantațiile de cacao (Theobroma cacao) până la ciocolata neagră este o distanță lungă. Boabele de cacao, așa cum le cunoaștem, se găsesc în fructele grele ale copacilor veșnic verzi. Fructele alungite trebuie tăiate din copaci, semințele (boabele) scoase din camerele lor, curățate și prelucrate în continuare. Boabele crude se lasă la fermentat câteva zile, apoi se curăță din nou și se usucă. Următorul pas este curățarea la mașină, decojirea și prăjirea boabelor. În fabricile de procesare, materia primă astfel pregătită este măcinată, și se produce din ea masă de cacao. Apoi din aceasta se separă pudra de cacao și untul de cacao.
În cazul pudrei de Ciocolată neagră 42% BIO - scorțișoară, la pudra de cacao s-a adăugat zahăr organic din trestie, care este produs prin fierberea sucului din tulpinile de trestie de zahăr (Saccharum officinarum). În cele din urmă, la acest amestec s-a adăugat o aromă de scorțișoară organică. Aroma de scorțișoară se obține prin tehnologii naturale folosind procese fizice, microbiologice sau enzimatice. Substanțele aromatice naturale sunt complet sigure, nu provoacă arsuri la stomac sau alte probleme de sănătate.
Această ciocolată neagră poate fi consumată de copii mai mari, adulți și seniori. Însă persoanele alergice la lactoză ar trebui să fie atente. Ciocolata neagră poate conține urme de lapte.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Se dizolvă 30 g de ciocolată în aproximativ 150 ml de lapte fierbinte. Dacă doriți ca băutura sa fie mai densă și cu gust mai pronunțat, amestecați ciocolata în proporție de 33 g pudră și 66 ml lapte fierbinte. Desigur, vă puteți juca cu proporția în modul care vi se potrivește cel mai bine.
Valoarea energetică: | 1649 kJ / 392 kcal |
Grăsimi: | 8,8 |
din care saturați: | 5,5 |
Carbohidrați: | 63,7 |
din care zaharuri: | 58,2 |
Proteină: | 7,6 |
Sare: | 0,02 |