Cafea verde SUPER SLIM LINE COCOS - numai măcinată
Pierderea în greutate - o problemă veșnică a majorității femeilor și a multor dintre bărbați. Încearcați de această dată să vă folosiți de puterea naturii și să scăpați, în sfârșit, de cele câteva kilograme, care vă deranjează. Cafeaua verde este răspunsul pentru toți cei, care ajung să facă mișcare doar de câteva ori pe săptămână, iar seara au poftă de ceva dulce. Aceasta deoarece reduce apetitul și îmbunătățește arderea grăsimilor.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Gustul cafelei verzi o putem compara cu ceaiul verde fin. Este puțin dulceagă, astringența lipsește total. Pentru a face cafeaua verde mai atractivă pentru consumator, i-am adăugat aroma naturală de nucă de cocos. Experiența gustului este sporită, niciuna dintre substanțele valoroase benefice sănătății nu se pierde. Caracteristica distinctivă a cafelei verzi este că nu produce aproape nici o cremă.
Originea cafelei
Această cafea verde a crescut în America Centrală. Plantațiile arborilor de cafea (Coffea arabica) se întind atât în văi, cât și în munții înalți. Arborele de cafea se numără printre arbuștii fructiferi și în mod normal crește până la 5-8 metri. Cu toate acestea, pentru necesitățile recoltării periodice, fermierii îi mențin dimensiunea mai mică. Fructele, asemănătoare ca mărime și aspect cu cireșele, se culeg aproape pe tot parcursul anului. Se coc treptat în intervalul 9-14 luni. Boabele sunt stânse la un loc, unde sunt separate de pulpă și de coaja pergamentată. Cu ajutorul spălării, se decojesc boabele de cafea, care sunt fermentate timp de până la 36 de ore în rezervoare speciale de fermentare. Cafeaua verde este uscată la soare (fiind permanent întoarsă), în uscătorii sau în ambele locuri. Lucrul esențial pentru uscarea cafelei este asigurarea constantă a accesului aerului la boabe, pentru a nu mucegăi. Astfel, întreaga recoltă ar fi stricată.
Cafeaua verde nu se mai prăjește, rămâne naturală. Este ambalată în saci de iută și trimisă pe piață. Datorită faptului că nu este tratată termic, păstrează maximul substanțelor benefice sănătății. Efectele cafelei Cafeaua verde este apreciată în special pentru conținutul său ridicat de acid clorogenic. Într-o proporție mai mică, pe acesta îl găsim și în pere, caise, piersici, mere și anghinare. Substanța chimică, care este cel mai obișnuit ester al acidului cafeic, a provocat o mare dezbatere între specialiști. Așa-numitul CGA este desemnat ca fiind un super ajutor în arderea grăsimilor. Consumul de cafea verde: Stimulează metabolismul, reduce absorbția zaharurilor și transformarea lor în grăsimi detoxifică organismul, crește imunitatea, reduce riscul îmbolnăvirii de diabet, susține activitatea cardiacă și circulația sângelui, tratează bolile de origine bacteriană, reduce senzația de foame, previne oboseala, îmbunătățește atenția și ajută la gestionarea stresului. Raportul CGA este de 100.000 mg /1 kg! Este o concentrație extraordinar de puternică, astfel de valori nu sunt atinse de majoritatea extractelor produse industrial, pastilelor și tincturilor.
ATENȚIE: oabele de cafea verde sunt foarte tari, pentru măcinarea lor este nevoie de o râșniță de calitate. Cafeaua verde poate deteriora ustensilele obișnuite. Din acest motiv măcinăm cafeaua numai grunjos. Recomandăm prepararea prin simpla turnare a apei fierbinți sau cu ajutorul presei franceze. Mai multe despre cafeaua verde găsiți aici
Instrucțiuni de preparare
- Utilizați aproximativ 7 g de cafea (2 lingurițe) pentru porție de băutură.
- Preparați cu apă clocotită și lăsați la extras aproximativ 5 minute.
21. 4.
21. 4.