075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CAFEA BOABE - UNT DE ARAHIDE

Cod: 1509

Dacă sunteți unul dintre iubitorii de delicatese americane, atunci ar trebui să căutați o cafea cu aromă de unt de arahide. Salinitatea dulce și notele tipice ale arahidelor populare vă vor cuceri de la prima înghițitură. De remarcat este faptul că arahidele nu sunt nuci și că nu au fost descoperite de fermierii moderni, ci de vechii azteci. În fiecare an se produc aproximativ 44 de milioane de tone în lume.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 24. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă de nuci

Spuma și gustul cafelei

Baza cafelei Unt de arahide este cafeaua Arabica de plantație, astfel că băutura rezultată prezintă o calitate maximă și caracteristici gustative deosebite. În timpul prăjirii, am adăugat la boabe o aromă, datorită căreia cafeaua a primit o notă atractivă de arahide ușor sărate.

Originea cafelei

Nu există nicio îndoială cu privire la calitățile cafelei din Peru, cultivată la altitudine mare. O demonstrează atât lunga istorie a cultivării arborilor de cafea (Coffea arabica), cât și de succesele pe care cafeaua locală le obține la multe competiții. Dar acest lucru ar fi inutil dacă oamenii din întreaga lume nu ar iubi cafeaua peruană și nu ar pregăti-o în fiecare zi în toate felurile posibile. O modalitate de a prezenta această bunătate iubitorilor de cafea este de a o aromatiza cu o aromă naturală. Când prăjitorul alege aroma de cea mai înaltă calitate și se joacă cu procesul de prăjire, se produce o cafea pe care toată o dorește.

Și acesta este exact și cazul lui cafelei Unt de arahide. Peruanii cultivă arbori de cafea pe dealurile greu accesibile încă din secolul al XVII-lea. Ei se concentrează mai ales pe soiul Typica, care este bine adaptat la condițiile mai reci de munte și oferă un bob de înaltă calitate. Pe de altă parte, aceștia sunt arbori cu o producție scăzută și înclinație la anumite boli. Acest lucru a fost observat cel mult în 2014, când aproape jumătate din plantațiile peruane au fost atacate de rugină. Astfel, producția de cafea a scăzut imediat semnificativ. În prezent, Peru se întoarce încet între principalii exportatori de cafea din lume. În 2019, volumul de boabe procesate (s-au produs aproximativ 4,3 milioane de saci, care cântăresc fiecare 60 kg) a crescut cu 5 la sută față de anul precedent, iar sezoanele următoare arată optimist. Arborii de cafea și prelucrarea fructelor se realizează în principal de micii fermieri.

Se estimează că în Peru există aproximativ 110 000 și cultivă aproximativ 360 000 de hectare de teren. Cafeaua peruană reprezintă în prezent aproape de un sfert din producția mondială. Boabele roșii ale arborilor de cafea se recoltează din mai până în septembrie, din cauza terenului inaccesibil și a distanțelor lungi de la infrastructură, cel mai adesea manual. Fermierii sunt nevoiți să meargă pe jos de obicei 30 de minute până la cel mai apropiat punct de procesare. Chiar și atunci când fructele sunt transferate în „stațiile de spălare”, munca lor nu s-a încheiat. Este necesar să toarne boabele în apă și să le împingă prin mașinile de zdrobit. Cu ajutorul lor se îndepărtează învelișul și parțial pulpa din jurul boabelor de cafea. Pentru a se curăța complet și pentru a trece prin fermentarea necesară, lucrătorii mută cafeaua în alte rezervoare de apă, unde sunt lăsate să fermenteze mai multe zile. În cele din urmă, boabele trebuie uscate bine - fie în uscătoare, fie la soare. Cafeaua verde merge cel mai des la prăjitorie.

Cafeaua Unt de arahide a fost așteptată la prăjitoria noastră cu o aromă naturală de arahide produsă printr-un proces delicat din substanțe naturale adevărate (aroma nu este, prin urmare, sintetică și nu provoacă arsuri la stomac sau alte probleme de sănătate). Înainte de prăjire, cafeaua a fost pulverizată cu ulei de purtător cu aromă pentru a se încorpora adânc în boabe și a menține aroma și gustul cafelei timp de câteva săptămâni. Atenție: întrucât aroma naturală utilizată poate conține urme de nuci, este recomandabil ca persoanele alergice să fie precaute.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
CARAMEL- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL- cafea boabe

Bomboană de caramel, lichior de caramel, înghețată de caramel. Sigur veți înțelege că nu am puteam ignora această delicatesă de cofetărie când a venit vorba de aromatizarea cafelei noastre. 100% Arabica cu aromă de caramel este sursa bunei dispoziții, confortului și a prospețimii. Așeazați-vă confortabil ... începe călătoria prin paradisul caramelului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 139,8 Lei /1000 g 14,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 24. 5. 2024

TIRAMISU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TIRAMISU - cafea boabe

Intensitatea cafelei nu are legătură cu cafeina. Dar intensitatea experienței culinare are în mod cert legătură cu calitatea. Pentru producția de cafea aromatizată, alegem întotdeauna boabe de înaltă calitate. Arta maestrului cafegiu și aroma pur naturală fac din ele o bunătate fără concurență. De data aceasta, în stilul desertului tipic italian tiramisu. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 24. 5. 2024

NUCI-FRIȘCĂ cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NUCI-FRIȘCĂ cafea boabe

Vă enervează șefa? Soțul merge cu pâra la mama soacra? Tocilarul a adus un alt trofeu? Închideți ochii, inspirați și gustați. Poate chiar senzuala arabica cu nuci și frișcă. Numai pentru plăcerea dumneavoastră, am adus o cafea de plantație din Peru. Atunci când cafegiul nostru i-a oferit prin prăjire o aromă naturală senzațională, acesta părea să spună: Relaxează-te, dragă! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 24. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »